САХНОВЕЦЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Контроль за використанням коштів Фонду - один із важливих напрямків роботи

Дата: 30.08.2021 15:00
Кількість переглядів: 203

              Одним із важливих напрямків роботи  Шепетівського відділення  управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області відповідно до покладених на нього завдань – є здійснення контролю за використанням роботодавцями страхових коштів Фонду соціального страхування України.

             За результатами проведеної  роботи фахівців Шепетівського  відділення та Управління протягом восьми місяців поточного року до бюджету Фонду соціального страхування України надійшло майже 180 тис. гривень, а саме:

 -суми не прийнятих до зарахування витрат страхувальника за соціальним страхуванням становить – 6,1 тис.грн. ;

- суми штрафів за недотримання законодавства про соціальне страхування – 3,0 тис. грн.;

- капіталізовані платежі в сумі 135,6 тис. грн. (Управління праці та соцзахисту населення Шепетівської райдержадміністрації за Шепетівський районний територіальний центр  соціального обслуговування).;

- погашення заборгованості минулих років-33,3тис.грн (Підприємство ДКВС №58-29,0тис.грн.м.Їзяслав,   Підприємство  ДКВС №98-4,5тис.грн. м. Шепетівка).;

- суми сплачених адміністративних штрафів накладених на посадових осіб та громадян – 1,0 тис. грн.;

            Станом на 01 вересня 2021 року на обліку  у Шепетівському відділенні  управління виконавчої дирекції Фонду в Хмельницькій області перебуває 5612 страхувальників. У тому числі: 1809 юридичних осіб, 3794 фізичні особи та 9 членів фермерських господарств.

Протягом восьми місяців спеціалістами відділення проведено 40 перевірок страхувальників щодо правильності використання страхових коштів Фонду соціального страхування України, у тому числі 11 планових перевірок та 29 позапланових.

            Позапланові перевірки проведені відповідно до заяв страхувальників про проведення перевірки,  у зв’язку з припиненням страхувальника та виявлення за результатами камеральної перевірки даних про неправомірне використання коштів Фонду соціального страхування України.

За результатами перевірок  виявлено суми неприйнятих до зарахувань витрат страхувальника за соціальним страхуванням – 6430 грн, внаслідок чого Управлінням накладено штрафи за недотримання законодавства про загальнообов’язкове державне соціальне страхування – 3214  грн.

Станом на 30.08.2021 заборгованість страхувальників області зі сплати страхових коштів до Фонду соціального страхування України по Шепетівському відділенню  склала 76,9 тис. грн, у тому числі:

61,2 тис. грн на загальнообов’язкове державне соціальне страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання по 6 страхувальниках;

-15,7 тис. грн на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності по 2 страхувальниках.

            Працівники відділення і надалі продовжують роботу по контролю за цільовим використанням коштів  Фонду соціального страхування України.

 

 

 

В. о. начальника Шепетівського

відділення управління виконавчої дирекції

Фонду соціального страхування України в

Хмельницькій області

В.І. Гаврилюк

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь