САХНОВЕЦЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Хмельницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шепетівське відділення УВД ФСС України інформує

Дата: 09.09.2020 09:00
Кількість переглядів: 14463

Шепетівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області реалізує завдання загальнообов’язкового державного страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання шляхом проведення профілактичних заходів, спрямованих на запобігання нещасним випадкам на виробництві, професійним захворюванням та іншим випадкам загрози здоров’ю застрахованих, викликаних умовами праці.

Станом на 08.09.2020 року до відділення надійшло 22 повідомлення про нещасні випадки на виробництві в яких потерпіло 22 застраховані особи, у т.ч 2 випадки смерті на підприємстві та 1 нещасний випадок із смертельним наслідком. З 22 повідомлень – 10 повідомлень про захворювання медичних працівників на гостру респіраторну хворобу викликану коронавірусом nCoV-2019.

В умовах поширення коронавірусної хвороби медичні працівники першими приймають на себе удар епідемії COVID-19 та піддають своє здоров’я величезному ризику. Фото без описуВідповідно до нормативних актів, прийнятих з початку пандемії, респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, віднесено до переліку професійних захворювань. Тому випадки інфікування медичних працівників під час виконання професійних обов’язків розслідуються як гостре професійне захворювання, згідно з Порядком розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 19.04.2019 № 337.

В розслідуванні усіх нещасних випадків та клінічно підтверджених випадків гострого професійного захворювання (зараження COVID – 19) бере участь страховий експерт з охорони праці  відділення.

Так станом на 08.09.2020 року завершено розслідування по 12 випадках в т. ч. 2 розслідування гострого професійного захворювання медичних працівників.

Страховим експертом з охорони праці постійно проводиться цілеспрямована робота з профілактики виробничого травматизму та професійних захворювань, надається всебічна допомога роботодавцям з організації роботи з охорони праці.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь